"Порятунок рядового Мартина": Воїн ЗСУ розповів про "спецоперацію" з бичком, який сам прийшов на передову і став зіркою TikTok (відео)

Військовослужбовець ЗСУ, який на передовій познайомився з "новим другом" - биком Мартином, розповів, що домашня тварина сама їх знайшла, а потім постійно поверталася до захисників. Бика довелося евакуювати з лінії фронту, передають Патріоти України.

Незвичайну історію воїн на ім'я Максим розповів у новому випуску ShowObozTop10. Бик залишився сам, без своїх господарів. Йому вдалося вижити, хоча це була зима й зовсім поряд йшли бойові дії. У підсумку він знайшов людей, які йому допомогли та ще й зробили зіркою TikTok

"Ми просто в шоці були. Виходить із нізвідки бичок. Там багато було тварин, і корови, і телята, але тільки ще влітку... Усі загинули... І тут звідкись з'являється такий бізон, буйвол цей, красень, і дивиться на нас теж здивованими очима", – описав воїн першу зустріч.Його здивувало, що бик зовсім не боявся вибухів і стрілянини. "Він навіть спочатку заважав нам!" – зізнався чоловік. Справа в тому, що тварина вийшла на позицію Сил оборони. Якби противник помітив, що там хтось ходить, то міг би обстріляти територію.

"Довелося його звідти виганяти", – згадав військовослужбовець. Однак бик потім усе одно повернувся до наших захисників. Максим записав відео із твариною. На його акаунт після цього підписалося багато людей, вони просили врятувати, вивезти бика. Воїн зрозумів, що Мартин прийшов до нього й побратимів "не просто так".

За словами чоловіка, новий "домашній улюбленець" поводився як собака, приручати його було не потрібно. "Там без варіантів. Усі зібралися й розпочали евакуацію. Порятунок рядового Мартина", – пожартував він.

Бик завжди хотів бути поряд із людьми. "Куди я не йду, він все одно за мною йде, біжить. Йому не треба нічого, ні їжі, тільки б я його не кидав. Грається він просто як собака, домашній пес... Він сам прикольний такий", – зазначив воїн.

Він назвав бика Мартин, бо в дитинстві його родина мала теля з таким прізвиськом. "Йому сподобалося. Він слухається, звертає увагу, начебто його і звали Мартин", – сказав українець.

На окупованій Луганщині росіянин зґвалтував та жорстоко вбив 17-річну дівчину

вівторок, 7 травень 2024, 10:56

Росіянин зґвалтував і вбив ударом ножа в серце 17-річну дівчину Анастасію, яка проживала в тимчасово окупованому місті Ровеньки Луганської області. Про це інформує російський Telegram-канал ASTRA, передають Патріоти України. Зазначається, що кілька дні...

У ТЦК на Дніпропетровщині помер чоловік нібито від нападу епілепсії - родичі кажуть, що його били

вівторок, 7 травень 2024, 9:57

На території Саксаганського ТЦК Кривого Рогу раптово помер військовозобов’язаний. У військкоматі стверджують, що в нього стався епілептичний напад. Про це йдеться в заяві Дніпропетровського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України. Там заявили, ...