"Порохова пантера": Зірка Playboy потрапила під арешт як ватажок злочинної банди

Флавія Тамайо намагалася зняти одяг, коли її затримували.

У місті Віторія (Бразилія) правоохоронні органи заарештували модель Флавію Тамайо, яка знімалася для обкладинки португальського Playboy, передають Патріоти України.

Як повідомляє британське видання Mirror, у 22-річної Тамайо прізвисько «Порохова королева» і вона нібито керувала бандою жінок, які поставляли наркотики і повій елітній клієнтурі. «Вона керувала злочинною організацією, що складається виключно з жінок, яка поставляла кокаїн, гашиш і жінок VIP клієнтам, які платили б від 500 до 1000 бразильських реалів за «сеанс» сексу і наркотиків», - наголошується у публікації.

«Спочатку вона працювала дівчиною за викликом, яка поставляла наркотики клієнтам. Але є також свідчення того, що у неї було щось на зразок служби доставки ліків в столиці», - повідомляють правоохоронці.

Крім прізвиська «Порохова королева», у Тамайо була також кличка «Порохова пантера». «У неї був дуже насичений порядок денний, вона постійно переміщалася по всій Бразилії», - повідомляє слідчий з району Аса-Норте в Федеральному окрузі Рікардо Олівейра.

Правоохоронці планують перевезти модель в столицю - Бразиліа. Місцеве новинне видання Extra, що входить в мережу Globo, повідомляє, що, за словами прокурора, Тамайо намагалася зняти одяг, коли її затримували. Розслідування триває, і влада намагається встановити походження наркотиків, які нібито продавала підозрювана.

Особливий план? Українець пішов воювати за Росію, а потім розстріляв окупантів

неділя, 5 травень 2024, 6:56

Військовослужбовець російської армії розстріляв шістьох командирів із 70-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ. Про цеповідомив журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на джерела з боку противника. З’ясувалося, що чоловік був місцевим мешканцем одного з захоплен...

Продовжив "подвиги": Убив 8 товаришів по службі та пішов на війну - росіянин-рецидивіст в Україні вбив ще п'ятьох військових РФ

неділя, 5 травень 2024, 6:50

Російський військовий Раміль Шамсутдінов, який розстріляв 8 товаришів по службі у 2019 році і відбував покарання, вирушив на війну проти України, де застрелив п'ятьох росіян. . Вбивство, яке нібито намагаються приховати, сталося декілька днів назад. ...