Порошенко не купував за 24 млн: У "Дизель Шоу" розкрили правду про власників (відео)

На прохання перерахувати прізвища власників "Дизель Шоу" шеф-редактор назвав продюсерів та акторів проєкту.

Гумористичний телепроєкт "Дизель Шоу" повністю належить його учасникам, серед власників немає політиків і олігархів. Про це розповів шеф-редактор "Дизель студіо" Олексій Бланар, коментуючи чутки про нібито придбання проєкту п'ятим президентом України Петром Порошенком, передають Патріоти України.

"Я думаю, що політики нами цікавилися з першого дня створення. Політики, особливо останнім часом, цікавляться гумором і впливом на маси через гумор. Але наш шлях залишається незмінним, нас купити неможливо – я кажу це всім політикам, усім олігархам", – заявив Бланар.

На прохання перерахувати прізвища власників "Дизель Шоу" шеф-редактор назвав продюсерів та акторів проєкту: "Бланар, Шинкаренко, Крутоголов, Сморигін, Булітко, Глущенко". "Нас часто в інтернеті називають "сім'я Дизель". Ми так і живемо. У сім'ю нікого не можна запросити ззовні, сім'я не продається", – наголосив Бланар.

"Якщо ви питаєте, чи є хтось (із власників – ред.) ззовні, його немає", – додав він. Зазначимо, що раніше сайт жартівливих новин UaReview опублікував фейк про те, що колишній глава держави Петро Порошенко нібито купив за 24 млн грн телепроєкт "Дизель Шоу" як відповідь Володимиру Зеленському та студії "Квартал 95". Ця інформація була підхоплена деякими інтернет-ЗМІ і наробила багато галасу в інтернеті.

Джерело: Обозреватель

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...