"Порождение темных сил": У Росії якутський шаман відправився пішки в Москву для вигнання Путіна (відео)

Олександр Габишев називає лідера своєї країни породженням темних сил і переконаний, що впоратися з ним під силу виключно шаману.

У Росії житель Якутії Олександр Габишев, який називає себе шаманом, йде протягом чотирьох місяців пішки в бік Москви для вигнання президента РФ Володимира Путіна з поста глави держави, передають Патріоти України.

Як повідомляє "Сибирь.Реалии", росіянин називає лідера своєї країни породженням темних сил і переконаний, що впоратися з ним під силу виключно шаману. Габишев вже пройшов дві тисячі кілометрів. По дорозі він спілкується з водіями і жителями різних регіонів Росії. У Читі його планують зустрічати місцеві опозиціонери для залучення до мітингу.

Випадкові попутники знімають шамана на відео, публікують в YouTube, і ці ролики набирають сотні тисяч переглядів. "Для меня уход Путина будет победой. Главное победить демона, а люди с людьми сами разберутся. Найдутся сильнее сечиных и медведевых, найдутся умнее их. Другие партии воспрянут, пусть Жириновский идет, Зюганов, Навальный — вперед. Главное, что они люди, пусть идут во власть, а народ там разберется, кого выбрать", — сказав шаман.


Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...