"Портал до пекла": Камера російського окупанта перед смертю зняла удар української артилерії.

У Харківській області під Ізюмом Збройні сили України вдарили по позиціях російських окупантів. Телефон одного із загарбників встиг зафільмувати момент обстрілу, передають Патріоти України.

Про це у Facebook повідомив начальник Управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Ізюмської міської ради Максим Стрельник. Він уточнив, що наші захисники вдарили по загарбниках із артилерії.

Відомо, що окупант, чия камера зняла момент удару, від нього і загинув. "Брама в пекло. Камера загиблого під Ізюмом російського окупанта зафільмувала його останню зустріч з українською артилерією", – написав Стрельник. На кадрах видно, що українські снаряди впали за лічені метри від того місця, де знаходився солдат країни-агресора.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...