"Портал в інший вимір": Незвичайна "діра" в лісі змусила користувачів соцмереж згадати про надприродне (фото)

Загадковий отвір ідеально круглої форми у густому лісі на півдні Естонії привернув увагу всього світу після того, як фото дивного явища опублікував у своєму Twitter-акаунті юрист із Чикаго, повідомляють Патріоти України.

На знімку, що набрав більше десятка мільйонів переглядів та тисячі коментарів, незвичайний об'єкт постає у всій своїй красі, нагадуючи портал в інший вимір із фільмів жанру "фентезі". "Що це?" – підписав фото автор поста.

Інтригуюче фото викликало величезний ажіотаж і змусило користувачів ламати голову, що це може бути насправді. Більшість коментарів мали жартівливий характер. Одним здалося, що перед ними куля з електричними розрядами, з якої ось-ось має з'явитися Кайл Різ з "Термінатора", інші ж побачили в незвичайній дірі портал фей.

"Портал фей. Стережіться. Не приймайте жодних подарунків", "Термінатор на волі. Обережно!" - пишуть у коментарях.

Знайшлися і ті, хто почав говорити про черговий "привіт" від інопланетних істот. "Це знову ті набридливі інопланетяни. Спускаються сюди, залишають свої космічні кораблі там, де їм подобається", - написав один із користувачів.

Однак, по суті, загадковий отвір виявився арт-інсталяцією, виконаною фінським художником Антті Лайтіненом. На його сторінці в Instagram є пости, які демонструють як створювалася унікальна робота.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...