Портового робітника в Бейруті знайшли живим через 30 годин після вибуху, і його порятунок - справжнє диво

Рятувальники в Бейруті знайшли в Середземному морі робочого порту, який вижив після вибуху аміачної селітри. Закривавленого чоловіка доставили в лікарню через 30 годин після катастрофічного інциденту, повідомляє Al-Arabia, передають Патріоти України.

Амін аль-Захеді добу значився зниклим безвісти, але рятувальна команда знайшла його у воді, затягла в човен і доставила в університетську лікарню ім. Рафіка Харірі в Бейруті. Як аль-Захеді вдалося вижити - невідомо, оскільки його сім'я не змогла з ним зв'язатися. Про його поточний стан поки нічого не відомо, але рідні чоловіка бачили його живим на відео разом із колегою.

Ліванські рятувальні команди цілодобово працюють над пошуком зниклих безвісти і тих, хто опинився в під уламками зруйнованих будівель. Так їм вдалося знайти живу молоду дівчину, яка пролежала під завалами 24 години.

Розслідування причин вибуху в Бейруті триває. Станом на 7 серпня більше 137 людей загинули і понад 5000 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Прем'єр-міністр Хасан Діабі повідомив, що складі у порту зберігалося 2750 тонн аміачної селітри.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...