Портового робітника в Бейруті знайшли живим через 30 годин після вибуху, і його порятунок - справжнє диво

Рятувальники в Бейруті знайшли в Середземному морі робочого порту, який вижив після вибуху аміачної селітри. Закривавленого чоловіка доставили в лікарню через 30 годин після катастрофічного інциденту, повідомляє Al-Arabia, передають Патріоти України.

Амін аль-Захеді добу значився зниклим безвісти, але рятувальна команда знайшла його у воді, затягла в човен і доставила в університетську лікарню ім. Рафіка Харірі в Бейруті. Як аль-Захеді вдалося вижити - невідомо, оскільки його сім'я не змогла з ним зв'язатися. Про його поточний стан поки нічого не відомо, але рідні чоловіка бачили його живим на відео разом із колегою.

Ліванські рятувальні команди цілодобово працюють над пошуком зниклих безвісти і тих, хто опинився в під уламками зруйнованих будівель. Так їм вдалося знайти живу молоду дівчину, яка пролежала під завалами 24 години.

Розслідування причин вибуху в Бейруті триває. Станом на 7 серпня більше 137 людей загинули і понад 5000 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Прем'єр-міністр Хасан Діабі повідомив, що складі у порту зберігалося 2750 тонн аміачної селітри.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...