Поруч із незрозумілою запискою: У Дніпрі в квартирі знайшли трупи трьох хлопців (фото 16+)

30 липня близько 17:00 в поліцію повідомили про трупний запах з квартири на вулиці Данила Галицького, 83.

У п'ятницю, 30 липня, в Дніпрі в квартирі на вулиці Данила Галицького знайшли трупи трьох хлопців, один з яких неповнолітній. Про це повідомляє видання Gorod.dp.ua, передають Патріоти України.

30 липня близько 17:00 в поліцію повідомили про трупний запах з квартири на вулиці Данила Галицького, 83. На місце події вирушили слідчо-оперативна група і судмедексперти.

Правоохоронці виявили в квартирі три трупи. Тіла двох людей знаходилися на ліжку, ще один труп - на підлозі. При поверхневому огляді видимих слідів насильницької смерті не виявили. У квартирі виявили наркотичні речовини. Особистість померлих встановили, ними виявилися місцеві жителі: троє чоловіків - 19, 18 і 17 років.

Також в квартирі виявили записку, зміст якої не до кінця зрозумілий. Фото померлих показали в Telegram-каналі "Ху*ий Днепр".

Увага! Перегляд даного фото може завдати шкоду людям з нестійкою психікою!

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...