Поруч лежала рушниця: На Миколаївщині знайшли застреленим кандидата у депутати

За попередньою інформацією, загиблий вистрелив собі у груди.

Василь Мосякін. Фото: Факти.

У Первомайську Миколаївської області знайшли тіло кандидата у депутати з вогнепальним пораненням. Головною версією слідство вважає самогубство. Поряд з тілом кандидата лежала рушниця, повідомляють Патріоти України із посиланням на Національну поліцію.

Загиблий - кандидат від "Опозиційного блоку" Василь Мосякін. Той балотувався по мажоритарному округу №132. Тіло виявили охоронці в гаражному боксі на комунальному підприємстві "Флора", де загиблий був директором. Поруч з тілом знаходилася мисливська рушниця. За попередньою інформацією, загиблий вистрелив собі у груди. Передсмертної записки не знайдено.

Раніше, в 2012 році, на парламентських виборах Василь Мосякін виступав довіреною особою екс-віце-губернатора Миколаївської області Віталія Травянка, який балотувався по цьому ж 132 округу. Після скандалу на тих виборах з підтасовуванням бюлетенів на користь Травянка першотравневі «регіонали» скаржилися тодішньому губернатору Миколаївщини Круглову, що Травянко програв вибори Аркадію Корнацькому через «погану роботу» своєї довіреної особи Мосякіна.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...