Поруч лежала військова форма: На Буковині виявили тіло роздягнутого чоловіка

У Чернівецькій області на полі в адміністративних межах села Маршинці виявили тіло невідомого чоловіка, яке пролежало тривалий час. Про це повідомляє видання Molbuk з посиланням на речницю поліції області Кароліну Маришеву, передають Патріоти України.

“Оглядом тіла за участю експерта СМЕ слідів насильницької смерті не виявлено. Наразі поліцейські проводять заходи спрямовані на встановлення особи та обставин події", – повідомила вона.

За інформацією видання "Район-Інфо", померлий був без одягу, а поруч біля нього знайдено військову форму. Раніше місцеві видання повідомляли, що на Буковині розшукують 34-річного військового Михайла Дімітраша. Цей житель села Котелеве Чернівецького району 24 лютого пішов з дому та не повернувся.

Село Котелеве розташоване неподалік від місця, де було знайдено тіло невідомого чоловіка, смерть якого, за попередньою інформацією, настала близько місяця тому.

У Тбілісі протестувальники поставили на місце російську пропагандистку (відео)

середа, 15 травень 2024, 12:28

Пропагандистка телеканалу Звєзда Катерина Радомська втекла від мешканців Грузії, які протестують у центрі Тбілісі проти скандального «закону про іноагентів», повідомляють Патріоти України. Як видно на оприлюднених кадрах, росіянка якраз розповідала сво...

Оце так! Організатори "Євробачення" оштрафували українську делегацію за футболки з принтом про захисників "Азовсталі"

середа, 15 травень 2024, 11:24

Організатори Євробачення-2024 оштрафували українську делегацію за футболки з принтом, що містив заклик звільнити захисників Азовсталі з російського полону. Про інцидент з футболками розповіла українська артистка Аlyona Аyona у себе в Instagram. «Ми зна...