"Поруч прилетіло": Фронтмен ТНМК Фагот опинився в епіцентрі вибуху в Києві

"Приїхав квіточки полити додому". Фронтмен ТНМК Фагот опинився в епіцентрі вибуху в Києві

У неділю, 30 червня, російські окупанти завдали ракетного удару по Києву. Під час повітряної тривоги уламки російської ракети влучили в багатоквартирний будинок у районі Оболонь. Фронтмен гурту ТНМК Олег Михайлюта (Фагот) опинився в епіцентрі вибуху, передають Патріоти України.

У коментарі OBOZ.UA виконавець зізнався, як відреагував на те, що сталося. А також розповів про реакцію людей, які теж стали свідками влучання.

"Вчора ввечері я приїхав на Оболонь, припаркував автомобіль біля свого будинку, і через хвилин десять буквально поруч прилетіло, – розповідає музикант. – Вибух був дуже гучним. Можливо, так відреагував на нього, тому що це сталося фактично під боком… Люди реагували по-різному. Хтось, пробігаючи, вигукнув: "От і нас з бойовим хрещенням". Хтось у сльозах та істериці біг до під’їзду, де це сталося. Звуку повітряної тривоги я не чув, тому все було неочікуваним".

Михайлюта каже, що його цивільна дружина, дизайнерка Ольга Навроцька, дізналася про те, що сталося, вже з його повідомлення в Instagram. Музикант написав у соцмережі: "От так приїхав квіточки полити додому".

Дощів на всіх не вистачить: Синоптики шокували прогнозом погоди на липень - чого чекати

середа, 3 липень 2024, 16:56

Перший місяць літа - червень - позаду, на зміну йому прийшов липень, який називають "маківкою літа", це не від слова "мак", а від поняття "верхівка голови". За інформацією синоптиків, липень - найтепліший місяць року, передають Патріоти України. Однак...

Вирішили "сумістити": У Росії анонсували, що громадян у глибинці будуть лікувати листоноші

середа, 3 липень 2024, 16:30

У сільських поштових відділеннях Росії планують відкрити фельдшерсько-акушерські пункти. Працюватимуть там листоноші – після спеціальних медичних курсів,, передають Патріоти України. РосЗМІ похвалилися цією державною ініціативою, зазначивши, що ФАП на ...