Могла не витримати тиску батьків: Поруч з тілом дівчинки, що випала з вікна в Кривому Розі, знайдено дивні деталі (фото, відео)

21 вересня в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області 12-річна дівчинка випала з вікна 12-го поверху житлового будинку. Від отриманих травм підліток померла на місці. На даний момент у поліції розслідують дві версії трагічної події, передають Патріоти України.

Одна з версій трагедії – дівчинка зірвалася з висотки під час гри з братом, інша версія – підліток скоїла суїцид через погані оцінки в школі.Знайомі та сусіди загиблої стверджують, що 12-річна Катя була відмінницею в школі, але останнім часом почала отримувати погані оцінки. За їх словами, це дуже впливало на її психіку і вона не витримала тиску з боку батьків і викладачів, і тому наклала на себе руки.

У школі, де навчалася загибла Катя, розповідають, що дівчинка завжди була доброзичливою та відповідальною дитиною, а також прикладом для інших.

Правоохоронці впевнені, що трагедія сталася випадково. Однак, поряд з тілом загиблої Каті журналісти виявили дивну знахідку – шматочки із зошита, на яких були проставлені погані оцінки з української мови.

Психологи відзначають, що зараз підлітки можуть піти на такий відчайдушний крок навіть через дрібниці, так як в цьому віці вони особливо схильні до самогубства.


Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...