Порушники "оцінять": У Києві на дорогах з’явилася нова незвична розмітка (фото)

Зараз таких написів в столиці - 65, але буде понад 100.

У Києві патрульна поліція показала нову розмітку з написом «Місце для любителів штрафів», яку нанесли на дороги. Про це повідомляє прес-служба МВС України, передають Патріоти України.

За словами заступника голови патрульної поліції України Олексія Білошицького, «у такий незвичний і дещо іронічний спосіб» нагадали водіям, що паркуватися потрібно відповідно до правил дорожнього руху. «А інакше - любити платити штрафи», - сказав чиновник.

Білошицький заявив, що така розмітка нанесена в місцях, «де водії найчастіше паркуються неправильно». Зараз таких написів в столиці - 65, але буде понад 100.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...