"Порушники падали, піднімалися і знову втікали": Прикордонники показали кумедне відео

У Львівській області прикордонники затримали трьох нелегалів, які намагалися незаконно потрапити до Польщі.

Порушники на околиці населеного пункту Угринів Червоноградського району намагалися сховатися від прикордонників: вони падали, піднімалися і знову втікали, повідомляє ДПСУ, передають Патріоти України.

Відомство також оприлюднило курйозне відео інциденту.

Співробітники Держприкордонслужби засікли їх за допомогою тепловізійного комплексу Torsus Praetorian.

"Під час переслідування нелегали намагалися втекти, при цьому вони падали, піднімалися і знову тікали, намагаючись сховатися", – вказано в повідомленні відомства.

Документів при собі у затриманих не виявилося. За їхніми словами, один із них громадянин України, ще два – палестинці.

Нелегалів доправили до прикордонного підрозділу для з'ясування особи. Їх притягнуть до відповідальності за статтею 204-1 (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України) Кодексу про адміністративні правопорушення. Щодо українця також вирішують питання про відкриття кримінального провадження за статтею 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...