"Порушувати закон заради "лайків" - погана ідея": На Харківщині "тіктокерки" зірвали дорожній знак та поплатилися

На Харківщині троє дівчат записали та виклали в TikTok відео, як знімають і викидають знак "Дати дорогу". Поліція розшукала авторок відео. Їх батьків притягли до адміністративної відповідальності. Відео з дорожнім знаком зняли три дівчини з селища Новопокровка в Чугуївському районі. Про це повідомили у Facebook поліції Чугуївщини, передають Патріоти України.

"Дівчат встановили дільничні офіцери поліції та працівники селищної ради. Наразі у селищній раді Новопокровки на батьків складено адмінпротокол за ст. 184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей)", — йдеться у повідомленні поліції у Facebook.

Мінімальний штраф за ст. 184 — від 850 до 1700 грн. "Працівники відділу превенції ювенальної превенції попереджають, що вчиняти протиправні дії заради "лайків" у соціальних мережах - завжди погана ідея, за яку необхідно буде нести відповідальність", - наголосили у поліції.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...