Посадовець ДБР та його дружина-прокурорка за два роки "заробили" на дачу та дві квартири у Києві

Спеціалізована антикорупційна прокуратура вимагає визнати необґрунтованими активи на суму понад 7,1 млн грн, що належать одному із заступників начальника управління Державного бюро розслідувань та його дружині – працівниці обласної прокуратури. Про це Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила у Facebook, передають Патріоти України.

САП за матеріалами НАЗК заявила позов до Вищого антикорупційного суду про визнання необґрунтованими активів на суму понад 7,1 млн грн та стягнення їх в дохід держави, що належать подружжю з особи начальницького складу центрального апарату ДБР та його дружини – прокурора відділу прокуратури однієї з областей.

Встановлено, що подружжя з працівника ДБР, який в період набуття необґрунтованих активів також працював в органах Національної поліції України, і прокурора упродовж 2019-2020 років набуло у власність активи, а саме садовий будинок, дві квартири в центрі м. Києва і машиномісце загальною вартістю 7,7 млн грн.

Під час аналізу їх майнового стану та доходів з’ясовано, що різниця між набутими ними активами і їх законними доходами склала понад 7,1 млн грн. Представництво держави в суді у цій справі здійснюється прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...