"Пощастило, що вижила": Українська чемпіонка світу потрапила в ДТП, у мережі показали відео моменту аварії

Українська чемпіонка світу в багатоборстві Анна Касьянова потрапила в ДТП. Про це 38-річна спортсменка повідомила у себе в Instagram, опублікуваши фото розбитого автомобіля та відео моменту аварії, передають Патріоти України.

На відео видно, як у машину Анни врізалося інше авто. За словами Касьянової, життя їй врятували подушки та паски безпеки.

"Мені сьогодні пощастило! Я продовжую своє життя з моїми улюбленими людьми. Але й мені сьогодні не пощастило опинитися от зовсім не в той час не в тому місці. Але щось нас веде не туди.

І навіть водій машини, який повертав з правого ряду через три смуги ліворуч, не міг сказати, що його привело до цього вчинку. Але ми всі живі! У мене навіть жодної подряпини! І це щось нереальне! Тож так, мені все-таки пощастило.

А машинку сподіваюся скоро "підлікуємо" і дякуватимемо за те, що вона врятувала мені життя завдяки подушкам, ременю і всім системам. Недаремно я в неї закохалася з першого погляду", - написала Анна в соцмережі.

Для перегляду відео моменту аварії гортайте стрілку вправо

  • Касьянова - чемпіонка світу 2013 року в семиборстві та бронзова призерка Чемпіонату Європи-2013 у п'ятиборстві.

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс прокоментував перемогу Усика

неділя, 19 травень 2024, 23:55

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс привітав Олександра Усика з перемогою над Тайсоном Ф’юрі. Відповідний текст він написав у соцмережі Х, передають Патріоти України. «Сьогодні ввечері ми стали свідками приголомшливого бою і твору історії. Я ради...

Оце так: Відому тенісистку звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли

неділя, 19 травень 2024, 23:01

Колишню італійську тенісистку Камілу Джорджі, яка завершила кар'єру в травні цього року, звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли у Флоренції. Про це повідомляє Corriere della Sera, передають Патріоти України. За інформацією видання...