Пощастить не всім: Синоптикиня розповіла, коли і які області України відчують помітне похолодання

Найближчими днями в Україні триматиметься комфортна літня погода, без екстремальних температур та грозових дощів. Відчутне короткочасне похолодання прийде у північні області у четвер, 25 липня, передають Патріоти України.

Таким прогнозом поділилася у Telegram українська синоптикиня Наталка Діденко. Вона зазначила, що на початку нового тижня максимальна температура повітря становитиме +25+29 градусів, часом до +30. На півдні та південному сході стовпчики термометрів піднімуться вище, ймовірно, до +30+35 градусів.

Діденко зазначила, що серйозні дощі в Україні не прогнозуються, але локальні – можливі. "Вночі на південному заході погримить з дощем – місцями Одещина, Вінниччина, Чернівецька область", – зазначила синоптикиня.

У Києві найближчої ночі ймовірний грозовий дощ, вдень – без опадів. Температура повітря у столиці 22 липня – від +26 до +28 градусів. "Тиждень загалом в Україні без особливих змін, у четвер короткочасне відчутне похолодання у північних областях", – додала Діденко.

В Україні сталося понад 150 пожеж через повербанки, зарядні станції та генератори: Що виявилося найбільш небезпечним

понеділок, 22 липень 2024, 7:28

З початку 2024 року повербанки, зарядні станції та генератори призвели до більш ніж 150 пожеж по всій Україні. Більшість випадків трапляється з причини неправильної експлуатації джерела альтернативної енергії, передають Патріоти України. При чому йдеть...

У стилі opus sectile: В Італії археологи віднайшли мармурову підлогу затопленої римської вілли - і це вражає!

понеділок, 22 липень 2024, 6:50

В італійському місті Баколі у межах проєкту підводної реставрації науковці виявили мармурову підлогу затопленої римської вілли. Це частина розкопок, які проводять у Підводному археологічному парку Байя (неподалік сучасного Неаполя), передають Патріоти ...