"Пошел нах##! Че стоите?": Росіянин, якого не пустили в Україну, влаштував в аеропорту дебош (відео)

Дебоширу був заборонений в'їзд на територію України на три роки.

Росіяни усюди намагаються вразити "духовністю". Фото: соцмережі.

Співробітники Окремого контрольно-пропускного пункту сьогодні вночі в пункті пропуску "Жуляни" не пропустили в Україну громадянина Росії, який не зміг пояснити мету свого візиту. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Держприкордонслужбу.

Росіянин 1980 року народження у відповідь почав агресивно поводитися і викрикувати образи щодо держави і співробітників Держприкордонслужби України. На вимогу прикордонників заспокоїтися і відійти на два кроки назад, чоловік, який за зовнішніми ознаками був п'яним, не відреагував і продовжував агресивно поводитися, а також вчинив провокаційні дії щодо спроби подальшого нападу на прикордонний наряд.

Чоловіка попереджено про застосування спецзасобів і затримано прикордонниками. Також за злісну непокору законному розпорядженню військовослужбовця на правопорушника складено протокол по ст. 185-10. Росіянину заборонений в'їзд на територію України на три роки. Після завершення всіх процесуальних дій він буде примусово виселений у Росію.

Джерело: Цензор.НЕТ

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...