"Пошкодуєш, якщо знайду перший!": У центрі Києва неадекват ганявся за дитиною на очах її власної матері

За словами жінки, вона попросила чоловіків-очевидців притримати невідомого, але ті їй відмовили.

Дитині небезпечно гуляти навіть у людному центрі міста? Фото: соцмережі.

У центрі Києва невідомий чоловік влаштував "полювання" за дитиною і почав погрожувати її матері. Він спостерігав за маленькою дівчинкою, поки вона грала біля фонтанів на Майдані Незалежності, а після цього почав за нею ганятися. Про це на своїй сторінці в Facebook написала Хельга Чижуля, зазначивши, що побачила цю історію в одному із закритих столичних пабліків,, передають Патріоти України.

"Спостерігав за моєю донькою, поки я її фотографувала. Потім вона попросилася оббігти навколо головного фонтану, в цей момент він підійшов до мене впритул, обличчя до обличчя, очі божевільні, напевно, під наркотиками, і дуже злобно сказав, щоб я терміново бігла шукати свою дочку, тому що якщо він знайде її перший, я дуже пошкодую. І рвонув за нею", – розповіла жінка.

За її словами, вона попросила чоловіків-очевидців притримати його, але ті їй відмовили. "Поки я її знайшла, одночасно наздоганяючи його, я ледь не отримала інфаркт. Він добре одягнений: шорти, теніска, ходить босоніж, світла борода, якийсь тремор кінцівок, нібито пританцьовує. Очі дикі, розмовляє і рухається різко і агресивно" , – уточнила вона. Інцидент трапився 17 червня. Киянка намагалася подати заяву в поліцію, але їй відмовили.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...