"Пошкодив вену та ледь не потонув": Співак Юлік розповів, як врятував харків'янина за кордоном

Виконавець Юлік (справжнє ім'я - Назарій Гук) розповів про історію порятунку українця в Іспанії. Чоловік на ім'я Дмитро ледь не потонув у морі. На щастя, на допомогу йому пройшов артист, який допоміг вибратися. Деталі цього інциденту музикант озвучив на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

За словами Юліка, наразі він знаходиться в Іспанії в рамках свого благодійного туру. У перерві між виступами 34-річний чоловік прогулювався набережною та побачив, як на допомогу хтось кличе. Згодом з'ясувалося, що це був Дмитро - літній харків'янин, який є священнослужителем.

Чоловік травмував шкіру, він страждає на варикоз, і через це не міг самостійно вибратися на сушу. На допомогу йому прибіг Назарій, який також викликав поліцейських. На місце приїхала і швидка.

"Це Дмитро, він священик родом із Харкова. Літній чоловік, який через варикоз пошкодив собі вену та ледь не втопився у морі. Добре, що в закордонних благодійних турах вивчив трохи іспанської мови", - зазначив співак. "Якщо що, я не відпочиваю, а домовляємось про новий тур Іспанією. Вже невдовзі буду вдома", - уточнив він.

Фахівці надали харків'янину необхідну медичну допомогу, і наразі з його станом усе добре. Юлік додав, що Дмитро отримав глибоке поранення і втратив чимало крові: "Радий, що все в порядку. Крові було багато".

До слова, Юлік раніше співпрацював з виконавцем DZIDZIO у складі його гурту, поки у 2017 році не оголосив про початок сольного шляху. Найвідомішими його композиції є такі: "Квіти", "Просто обійняти", "Пригорну". У період повномасштабної російсько-української війни музикант регулярно влаштовує благодійні заходи, під час яких збирає кошти на потребу ЗСУ. Лише за минулий рік він зібрав суму в близько 65 тисяч євро.

Окрім співів, чоловік також є композитором, саундпродюсером та ведучим івентів. У 2021 році був зірковим експертом проекту "Співають всі", який виходив на телеканалі Україна.

Важливий крок: Переселенцям планують надавати субсидії на оренду житла

понеділок, 8 липень 2024, 12:49

Уряд планує надавати субсидії на оренду житла для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), щоб зменшити їхнє фінансове навантаження. Наразі документ винесено на обговорення серед представників влади, депутатів та громадськості, після чого його розгляне уряд,...

Окупанти масовано атакували Київ ракетами, багато загиблих і поранених. Доповнюється

понеділок, 8 липень 2024, 11:27

Російські терористи знову масовано атакували ракетами Україну. Різні міста: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Понад 40 ракет різних типів. Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура та дитяча лікарня, передають Патріоти України. У Києв...