"Пошли воевать за Украину": Юна блогерка зі Львівщини обурила мережу, опублікувавши відео із собаками

Тіктокерка, учениця 9 класу з м. Новояворівськ Львівської області опублікувала в соціальних мережах відео, як вулицею гуляють собаки. Його вона підписала: "Пошли воевать за Украину", передають Патріоти України.

"Поки в країні триває війна, гинуть молоді хлопці, молодь жартує. Дівчина неодноразово також була нагороджена похвальними грамотами від місцевого врядування. Патріотизм на рівні", - підписали відео обурені коментатори.

Згодом дівчина вибачилась за свій вчинок. Вона зазначила, що цим відео вона зганьбила себе та своїх батьків. "Я не думала, що так далеко зайде. Що це відео поширять в пабліку мого міста. Мені дуже соромно за те, що я зробила", - сказала школярка.

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...