Пошукайте по шухлядах: Як виглядає одна копійка ціною в 40 тис. гривень та в чому її особливість (фото)

Декілька днів тому користувач з Івано-Франківська розмістив на аукціоні монету, яка на перший погляд є абсолютно звичайною. Розповідаємо, який вигляд має цінна монета та у чому її особливість, з посиланням на сайт Violity.

Чоловік вирішив продати 1 копійку, яку карбували у 1992 році.

Монета має рідкісний дефект. Така 1 копійка, за каталогом нумізматів, класифікується як «1.35АА». Цей код і визначає цінність монети. На ній можна помітити маленькі ягідки, хоча зазвичай вони значно більші.

Крім цього, поруч з гербом України є так звані «сходинки». На верхньому листі викарбувано незвичайні контури, які можна помітити не одразу.

Мінімальна сума, яку власник хоче отримати за монету – 37 тисяч 975 гривень. Зараз за лотом спостерігають 25 користувачів, але жодної ставки поки не зроблено.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...