Посіяти хаос: У Львові загорівся Центр реабілітації АТОвців, підозрюють підпал

У Львові горів Центр реабілітації учасників АТО "Фенікс", який, за версією міського голови Андрія Садового, могли навмисно підпалити, зазначають Патріоти України.

"Переговорив з керівником ДСНС у Львівській області Юрієм Кагітіном. Так виглядає, що Центр реабілітації учасників АТО "Фенікс" підпалили. Зараз на місці працюють правоохоронці", написав Садовий у Twitter.

Керівник лікарні разом з керівником Центру реабілітації готують документи на виділення коштів через обласну комісію з питань ТЕБ і НС для ліквідації наслідків пожежі. Львів також готовий долучитись фінансово, щоб якнайшвидше приміщення повернулось до робочого стану. Фото і відео оприлюднив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.


"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...