Поскаржилася на "провал у пам'яті": Пенсіонерка на Rolls-Royce врізалася в унікальну скульптуру (фото)

Американка на Rolls-Royce врізалася в унікальну коралову скульптуру вартістю 3 мільйони доларів. Інцидент стався в місті Палм-Біч, штат Флорида. Про це повідомляє cbs12.com, передають Патріоти України.

Відеоспостереження з місця події показало, що 66-річна Елізабет Рейз в'їхала на своїй синьо-сірій автівці на територію будинку і натрапила на бордюр. Потім автомобіль зупинився, після чого поїхав далі і врізався у скульптуру.

Далі Рейз помчала через ландшафтний паркан, а далі у дамбу та на пляж. Передня частина автомобіля була на піску, а задня - на вершині греблі, йдеться у звіті про розслідування.
Збитки дамбі оцінено приблизно 10 000 доларів, потертості на бордюрі - в 50 доларів, як і збитки, завдані огорожі ландшафту.

Пожежно-рятувальна служба Палм-Біч витягла Елізабет з автомобіля та провела медичний огляд. В її крові не було виявлено слідів алкоголю, наркотиків чи ліків. Сама ж пенсіонерка повідомила копам, що нічого не пам’ятає. У неї нібито стався провал у пам’яті.

На Дніпропетровщині чоловік вдарив ножем співробітника ТЦК

субота, 18 травень 2024, 18:41

У місті Синельникове, що на Дніпропетровщині, чоловік із ножем на співробітника територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який роздавав повістки. Про це повідомляє офіційний Telegram-канал Сухопутних військ ЗС України, передають Па...

Важко усвідомити, що людство було спроможне на таке 5000 років тому: Британці зробили важливе відкриття щодо таємниці спорудження єгипетських пірамід

субота, 18 травень 2024, 18:17

Хоча фізичні механізми створення цих грандіозних пам'яток історії стають дедалі зрозуміліші, масштаби процесу не перестають дивувати дослідників, як і знання та майстерність прадавніх єгиптян. Ймовірно, стародавні єгиптяни могли використовувати водойму...