Поскаржилася, що нема цукру: Пропагандистка Овсяннікова на ТБ жалібно попросила країни Заходу зняти санкції з РФ

Російська пропагандистка Марина Овсяннікова, яка виходила в прямому ефірі Першого каналу країни-агресора з антивоєнним плакатом, назвала санкції проти Росії за війну в Україні "русофобією" і попросила західні країни скасувати їх ‒ під час італійського телешоу Che tempo che fa, передають Патріоти України.

Вона заявила, що санкції спрямовані саме на простих людей, що це дуже погіршує їхнє життя. "Русофобія не допустима. Російські люди не повинні нести колективну відповідальність за те, що відбувається в Україні. Це провина виключно Володимира Путіна", - заявила російська пропагандистка.

Згодом, на своїй сторінці в Instagram Овсяннікова доповнила свій виступ - особливо наголошуючи на тому, що росіяни через санкцію страждають від нестачі продуктів (цукору насамперед) та засобів гігієни.

Нагадаємо, в середині березня прямий ефір пропагандистського Першого каналу РФ був зірваний молодою жінкою, яка за спиною ведучої розгорнула плакат проти російської військової агресії в Україні.

"No war. Зупиніть війну. Не вірте пропаганді. Тут вам брешуть. Russians against war", - було написано на плакаті, який потрапив у прямий ефір.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...