Поскаржився на "психоз" через Україну: Сіярто обурився, що через війну росіян не буде на Олімпіаді в Парижі

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сіярто закликав не відстороняти російських спортсменів від участі в Олімпіаді в Парижі. Мовляв, не варто поєднувати "геополітику" зі спортом. передають Патріоти України.

Таке він заявив на конференції в Будапешті, повідомляє Telex. "Ми пам’ятаємо беззаперечну роль Олімпіади у створенні миру", - наголосив міністр.

Сіярто висловив думку, що "вітер війни в Україні, психоз війни" зараз втрутився в ті сфери життя, куди їх не слід допускати. З його слів, ці фактори роблять ситуацію ще більш відчайдушною.

"Якщо порушується питання про недопущення спортсменів однієї країни до участі в Олімпійських іграх, я думаю, що ми в глибокій халепі. Вважаю принизливим те, що ми дозволяємо спортсменам змагатися, але вони можуть носити тільки біле, синє або чорне, і я не знаю, яку музику вони повинні слухати, коли перемагають", - висловися очільник МЗС Угорщини. Окрім того, Сіярто назвав неприпустимим "карати спортсменів з геополітичних міркувань і змушувати їх робити політичні заяви".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...