Поскаржився на "психоз": Чоловік подав до суду на лікарню на мільярд доларів після того, як... побачив кесарів розтин дружини

Чоловік з Австралії подав до суду на лікарню, де він бачив, як його дружині робили кесарів розтин. Про це пише nypost.com, передають Патріоти України.

Його кохана народила ще 2018 року. Новоспечений татусь спостерігав за процесом та заявив, що це спричинило у нього "психоз". Аніл Коппула подав позов через декілька років після успішної операції, заявивши, що цей досвід спричинив "розпад його шлюбу".

У документах, підкріплених його позовом, Коппула стверджує, що його "заохочували чи дозволяли спостерігати за пологами, і що під час цього він бачив внутрішні органи та кров своєї дружини".

Крім того, Коппула стверджує, що "лікарня порушила свої зобов'язання щодо догляду за ним і зобов'язана відшкодувати йому збитки".

Його позов вимагає відшкодування збитків Королівській жіночій лікарні в Мельбурні у розмірі 1 мільярда австралійських доларів, що еквівалентно більш ніж 642 мільйонам доларів США.

У лікарні в Австралії заявили, що вони не порушили "обов'язки щодо надання медичної допомоги", і Коппула не отримав жодних реальних травм через кесарів розтин, за яким він спостерігав.

І суддя погодився: "Коппула вирішив представляти себе в суді, де суддя Джеймс Гортон відхилив позов, назвавши позов "зловживанням процедурою".

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...