Послаблення карантину не пішло на користь: Понад 40 людей заразилися COVID-19 після служби у церкві

Церква стверджує, що дотримувалася протиепідемічних вимог.

У німецькому Франкфурті десятки людей заразилися коронавірусом Covid-19 під час служби в церкві. У Нижній Саксонії він поширився серед відвідувачів ресторану, повідомляють Патріоти України.

"Після служби у баптистській церкві у Франкфурті понад 40 людей заразилися коронавірусом", - повідомляє Rheinische Post.

Зараз припинено всі богослужіння, які були відновлені на початку травня. У більшості інфікованих хвороба протікає у легкій формі, у лікарні потрапило шестеро. Церква стверджує, що дотримувалася протиепідемічних вимог.

У п'ятницю в окрузі Лер Нижньої Саксонії було також повідомлено про спалах коронавірусу. Там діагностовано щонайменше 12 нових випадків, які, скоріш за все, пов'язані з вечіркою в ресторані 15 травня. Як результат, домашній карантин був призначений як запобіжний захід 106 особам, інформує Bild.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...