Послабленню бути: Шмигаль назвав остаточну дату запуску транспорту в Україні

В Україні з 22 травня відновиться рух міського громадського транспорту. Міжобласний і міжнародний поки відкривати не будуть. Про це сказав прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на засіданні Кабінету міністрів України у середу, 20 травня, передають Патріоти України.

"Міжобласні перевезення ми поки що не відкриваємо. Ми домовилися, що це буде на початку червня, як тільки епідеміологічна ситуація довзолить це зробити. Це за умов, що ситуація дозволятиме міжобласні переміщення. В областях, де складна ситуація зі спалахами COVID-19, будуть вводити локальні обмеження на пасажирські перевезення, щоб не перевозити вірус по цілій країні", – сказав голова уряду.

Що буде з авіаперельотами

"До питання про відновлення авіаперельотів ми повернемось після 15 червня, коли авіаперевізники отримають змогу вилітати і кудись летіти. Тому, що аеропорти наших країн-партнерів поки що закриті. Поки що є позиція, що раніше 15 червня відкривати рейсові перельоти немає сенсу", – сказав Шмигаль.

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...