"После хамского разговора... он отдал приказ выбить нас из Золотого... Вы нас заставляете капитулировать, но мы на это не пойдем", - "Останній блок-пост #Ні_Капітуляції"

Свій підсумок зустрічі з Володимиром Зеленським підвели добровольці і ветерани АТО, які виступили із заявою про свої плани. Про це з посиланням на Telegram-канал "Останній блок-пост # Ні_Капітуляції" повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні президент Володимир Зеленський намагався умовити нас покинути позиції. Йому це не вдалося. Після хамської розмови з нами вранці і поширеного відео в соцмережах він віддав особистий наказ вибити нас з Золотого.

Хочемо нагадати, що ми - ті ветерани, які звільнили Маріуполь, Мар'їнку і з десяток українських міст. Ми втратили побратимів, але не здали ворогові ні клаптика української землі. Ми прикривали ваші спини, поки ви сиділи в тилу. Зараз ви нас змушуєте капітулювати, але ми на це не підемо", - заявили ветерани.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...