Послідовно критикувала чинного президента: Друзі та рідні прощаються з Катериною Зеленською

Катерина Зеленська працювала журналістом у популярному часописі "Україна"

Померла відома українська журналістка і громадська діячка Катерина Зеленська. Як відізвався у Facebook політичний діяч Олесь Шевченко, Зеленська була талановитою і чесною журналісткою, активно допомагала в діяльності опозиційного до влади Українського культурологічного клубу, зазначають Патріоти України.

Онука померлої Надія Набока повідомила "Детектору медіа", що прощання та відспівування відбудеться 30 грудня о 14:00 у крематорії на Байковому цвинтарі. Цього дня Зеленській мало б виповнитися 89 років.

Сином Катерини Зеленської був Сергій Набока – київський журналіст, дисидент, правозахисник, засновник перших незалежних українських ЗМІ. Він помер 2003 року від сердечного нападу на 48 році життя.

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...

Рухався на великій швидкості: В огорожу Білого дому врізався автомобіль

неділя, 5 травень 2024, 19:44

У столиці США місті Вашингтоні автомобіль, який рухався на великій швидкості, врізався в одну з огорож на периметрі безпеки навколо Білого дому. Внаслідок інциденту, який трапився пізно увечері 4 травня, водій загинув. Про це повідомляє «Голос Америки»...