Послуга коштувала не дуже дорого: У Києві затримали чоловіків, які "допомагали" складати іспити з водіння

У Києві правоохоронці викрили чоловіків, які за гроші допомагали скласти іспіти з водіння у сервісних центрах МВС. Про це інформує пресслужба столичної прокуратури, передають Патріоти України.

За даними слідства, один з фігурантів справи використовував свої знайомства у територіальних сервісних центра МВС та за гроші пропонував "допомогу" у складанні іспитів з водіння.

Потенційному "клієнту" спочатку необхідно було самостійно успішно скласти теоретичний іспит та надати аванс у розмірі 6 тисяч гривень. Загальну вартість "послуги" із допомоги у складанні іспиту підозрювані оцінювали у 12 тисяч гривень. 38-річного киянина затримали під час отримання траншу у розмірі 6 тисяч гривень.

"Інший підозрюваний – правоохоронець, користуючись набутими знайомствами з працівниками територіального сервісного центру ГСЦ МВС у місті Києві, допомагав скласти практичні іспити для отримання водійських посвідчень та відкриття нових категорій на право керування транспортними засобами. Задокументовано отримання ним 8 тис. гривень за вплив на працівників сервісного центру ГСЦ МВС у місті Києві", - йдеться у повідомленні.

Прокуратура зазначає, що обом фігурантам оголосили про підозру за ч.2 ст. 369-2 Кримінального кодексу. Якщо суд доведе їхню провину - їм загрожує до 5 років позбавлення волі. Окремо прокуратура наголошує, що наразі тривають слідчі дії у територіальних сервісних центрах МВС, аби викрити усіх причетних до корупційної оборудки.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...