Послухалась новоявленого "сутенера" Гетманцева: Модель OnlyFans сплатила в держбюджет податків на понад 13 млн грн

Державна податкова служба залучила до декларування доходів контент мейкера із сайту платних контент-послуг OnlyFans. Про це повідомив голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев у Telegram в суботу, 26 жовтня, передають Патріоти України.

"Органами Державної податкової служби України залучено до декларування громадянку "С", яка одержала доходи за створення платного контенту на інтернет-платформі Only Fans. Від громадянки до бюджету надійшло понад 13,2 млн грн податку на доходи фізичних осіб та військового збору", – написав нардеп.

Гетманцев зазначив, що вимога задекларувати доходи також поширюється на іноземні доходи від електронних платформ. Відповідні відомості є у Державній податковій службі.

Нагадаємо, у травні 2022 року сервіс підписки на еротичний контент OnlyFans уперше перерахував кошти до держбюджету України. Сума становила 305 тисяч доларів, що на той момент складало близько 9 млн гривень.

А у вересні Гетманцев закликав платити податки українців, що заробляють на OnlyFans. За його даними кількість акаунтів в Україні збільшується в середньому втричі щороку. А громадянка "С" отримала на цій платформі за кілька років понад 4 млн доларів.

"Облили мазутом двері": У Києві могли підпалити відділення "Укрпошти" через повістки ТЦК

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:44

У Києві невідомі здійснили підпал двох відділень "Укрпошти", ймовірно, через доставку мобілізаційних повісток, які листоноші розносять від територіальних центрів комплектування (ТЦК). Про інцидент повідомив у своєму дописі в Facebook письменник Андрій ...

Родичі кажуть, що його побили: У лікарні Рівного чоловік помер через 7 днів після мобілізації

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:30

22 жовтня 2024 року у лікарні в Рівному помер Юрій Процик, якого 16 жовтня мобілізували. Рідні підозрюють, що його побили, що й могло стати причиною смерті. Про це повідомила у фейсбуці родичка померлого Марія Процик, передають Патріоти України. За її ...