Поспішала на зйомку: На Вінниччині у ДТП загинула 15-річна студентка-модель - не дожила до свого дня народження кілька днів (фото)

Під Вінницею у ДТП загинула студентка Вінницького коледжу мистецтв імені М. Д. Леонтовича 15-річна Мирослава Вітер. Поспішала на зйомки. Їхала в машині разом зі своїм 23-річним хлопцем, випускником аграрного вишу. Дівчина кілька днів не дожила до свого дня народження, яке мала святкувати наприкінці січня, пише Оbozrevatel, зазначають Патріоти України.

ДТП сталась 13 січня об'їзній дорозі біля Вінниці. Там зіткнулися одразу три автомобілі. Дівчина загинула на місці, її 23-річного хлопця госпіталізували.

Мирослава була родом із Бершаді Гайсинського району. Єдина донька в батьків. Мати дівчини Людмила розповіла, що її донька була модельної зовнішності, а тому її часто запрошували на фотосесії.

"Вона демонструвала зачіски, макіяж. Цього разу вона якраз поспішала на таку зйомку. Дуже раділа, розповідала мені, що зазвичай макіяж роблять студенти, стажери, а тут запросила сама майстер", - згадує мати дівчини.

Додає, що її донька була дуже талановитою та навчалася в коледжі за класом вокалу. Разом із своїм хлопцем недавно орендували квартиру у Вінниці, в якій планували разом жити. За її словами, ДТП могла статись через слизьку дорогу та сніг. Усі обставини аварії встановлюють слідчі. Винуватцеві загрожує до восьми років за ґратами.

Джерело: Обозреватель

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...