Постачальник кокаїну для української еліти з Києва отримав вирок (фото)

Постачальник кокаїну для української еліти Юрій Чернецький отримав вирок. Наркодилера, який збував кокаїн у нічних клубах Києва, засуджено до п'яти років позбавлення волі. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передають Патріоти України.

Зловмисника викрили під час чергового збуту. У ході обшуків за місцем його проживання правоохоронці також виявили наркотичні речовини.

У січні 2021 року прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно підозрюваного за ч. 1 ст. 307, ч. 1 ст. 309 КК України. За результатом судового розгляду прокурором повністю доведено вину чоловіка в інкримінованих злочинах.

"Вироком Бориспільського міськрайонного суду Київської області обвинуваченому призначено покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі", - повідомили у прокуратурі.

©
До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою.

Клечальна субота перед Трійцею: які трави збирають і святять у церкві

субота, 18 травень 2024, 10:54

Трійця – одне з найважливіших християнських свят. У народі Трійцю називають Зеленою неділею, а оскільки святкування припадає на 50-й день після Великодня, то поширилася й інша назва – П’ятидесятниця. Дати Трійці у християн західного та східного обряду ...

Мобілізація в Україні: хто зможе виїжджати за кордон після 18 травня

субота, 18 травень 2024, 10:28

З 18 травня набуде чинності новий закон про мобілізацію та порядок військової служби. При цьому основні правила виїзду за кордон залишаються без змін, але є деякі принципові нюанси. Укази президента України від 24 лютого 2022 року, які вводять воєнний ...