Постачав жебраків до Києва: Поліція затримала торговця людьми (фото)

У Хмельницькому поліцейські затримали 42-річного торговця людьми. Його взяли під час передачі особи з інвалідністю "замовнику", який підшукував людей для зайняття жебрацтвом у Києві. "Продавцем" виявися хмельничанин, судимий раніше за крадіжки, грабежі та торгівлю наркотиками. Про це повідомили у Хмельницькій обласній прокуратурі, передають Патріоти України.

Свої послуги він оцінив у 10 тисяч гривень. При цьому підозрюваний вказав, що і надалі готовий підшуковувати громадян вразливих категорій для зайняття жебрацтвом у столиці. Коли чоловік з інвалідністю, якого рецидивіст змушував старцювати в Києві, відмовився від сумнівного заняття, той пригрозив йому фізичною розправою.

Хмельничанину повідомили про підозру за ч. 1 ст. 149 Кримінального кодексу — торгівля людьми. Йому загрожує від трьох до восьми років тюрми. Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Також встановлюються інші особи, причетні до злочину.


Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...