Поставки в Китай на межі зриву: На родовищі в Якутії почалися масові протести робітників "Газпрому" (відео)

На родовищі вже зафіксовані спалахи епідемії коронавірусу, однак російська влада ніяк не реагує на ситуацію.

У Росії триває бунт робочих на Чаяндінському родовищі "Газпром видобуток Небраска" в Якутії: сьогодні з ранку протестувальники перекрили дорогу на знак протесту проти того, що "Газпром" відмовляється забезпечити заходи безпеки і побутові умови в зв'язку з епідемією коронавіруса, передають Патріоти України.

На родовищі вже зафіксовані спалахи хвороби, однак російська влада ніяк не реагує на ситуацію. Інформацію про новий спалах протестів на родовищі повідомляють російські ЗМІ з посиланням на джерела в профільних виданнях. Страйк робітників загрожує поставками газу Китаю по газопроводу "Сила Сибіру". "Це вже не жарти. Ще трохи, і "Газпрому" доведеться розмовляти з китайцями щодо зриву графіків поставки газу через "Силу Сибіру", - прокоментували відео автори профільного телеграм каналу "Газ-Батюшка". - Це вже не бунти біля прохідної або натовпу в їдальні".

Робочі заявляють, що керівництво "Газпрому" приховує кількість заражених коронавірусом і оперативно намагається відвезти хворих з об'єкта в сусідні регіони. Напередодні 50 хворих відправили лікуватися в міськлікарні Омська. Робочі зняли на камери мобільних телефонів відео перекриття дороги і опублікували кадри в Інтернеті. На відео можна помітити, як вантажний автомобіль здає назад після того, як робітники вийшли і перекрили дорогу.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...