"Поставте себе на місце цього батька. ЦАХАЛ продовжить боротьбу з ХАМАС": В Ізраїлі обстріли застали чоловіка на шосе з немовлям на руках (відео)

Ізраїльська армія опублікувала відео, на якому чоловік із дитиною ховається за бетонним парканом на шосе. Схоже, що він їхав у машині саме під час того, як почалися обстріли, і був змушений вибігти з неї. Також на відео чути голос жінки, яка, напевно, теж була з чоловіком в автомобілі. Разом вони сидять на дорозі за парканом, постійно оглядаються і дивляться в небо. Відповідний ролик армія Ізраїлю опублікувала на своїй сторінці у Twitter, передають Патріоти України.

"Поставте себе на місце цього батька. Ви їдете з новонародженою дитиною. Раптом ви опиняєтесь під ракетним обстрілом. Коли ракети вибухають, ваша єдина думка: берегти дитину в безпеці. ЦАХАЛ продовжить боротьбу з ХАМАС для захисту ізраїльського цивільного населення", – йдеться у повідомленні.


Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...