"Поставили на колени и заставили съесть флаг": Екс-соратник Януковича розповів страшилку про Польщу

Колишній народний депутат від "Партії регіонів" Олексій Журавко заявив, що поляки змусили українця з'їсти червоно-чорний прапор ОУН-УПА, який побачили в його автомобілі. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Як стверджує одіозний політик, цю історію він почув від знайомого, який працює в Польщі таксистом.Поляки нібито спустили колеса автомобіля з львівськими номерами, під лобовим склом якого був прапор ОУН-УПА. Його Журавко назвав нацистським.

Коли власник машини повернувся, поляки його оточили, змусили на колінах з'їсти прапорець і попросити вибачення, що той зробив російською мовою.

"Можу одне сказати, що поляки не били водія, але все відбувалося жорстко. У мене бувають такі випадки, коли часто своїм клієнтам, які запитують, звідки я, то я їм відповідаю, що я або з Білорусії, або з Росії. Боюся говорити, що я з України", – цитує політик таксиста.

Останнього, за словами ексрегіонала, мало не побили, коли дізналися, звідки він насправді, порвавши сорочку. На думку Журавка, заробітчанам з України доводиться стикатися з утисками в Польщі через героїзацію членів ОУН-УПА.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...