"Постоянно бухающий!": Спливло скандальне відео з перебіжчиком із СБУ Прозоровим

Зрадник України, перебіжчик із СБУ, полковник Василь Прозоров у 2016 році перебував у Грузії, де п'яним співав радянські пісні. Про це у Facebook написав український журналіст Юрій Бутусов, зазначивши, що екс-співробітник СБУ відпочивав у Тбілісі після навчання в Литві, повідомляють Патріоти України.

"У Грузію він поїхав відпочивати після навчання в Литві на курсах ведення психологічних операцій. Думаю, що балтійські колеги теж можуть цікаві відео з підполковником показати. І ця постійно питуща людина тривалий час служила в штабі АТО, мала доступ до держтаємниці. Нагадаю, що його звільнили не через підозри в шпигунстві, а через непомірний алкоголізм. Ось що значить мати на службі людей із явними і добре помітними вадами", – розповів він.

На відео показано, що Прозоров неадекватно поводиться і кричить пісню про зайців із радянського фільму "Діамантова рука". Після перебіжчик разом із компанією чоловіків заспівали "Червону руту".

Бутусов додав, що людина, яка надіслала йому відео з п'яним екс-силовиком, розповіла деталі зустрічі з Прозоровим. "Ми спустилися з Казбека і зустріли його в супроводі двох гуцулів-провідників, яких він найняв. Потім ми випадково зустрілися ще раз у Тбілісі, і пішли в ресторан повечеряти. Він досить багато випив і говорив відкрито про роботу в СБУ. Про те, що працював на сході на Донбасі, що Майдан – це велика дурість, а найбільша помилка – розпад Радянського Союзу. Я ледве довів його до готелю, оскільки він був п'яний як чіп", – йдеться в повідомленні.

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...