Постраждала в реанімації: На Тернопільщині компанія неповнолітніх зґвалтувала 13-річну дівчинку

У Тернопільській області під час відпочинку на місцевому ставку з вживанням алкоголю в компанії неповнолітніх зґвалтували 13-річну дівчинку. Про інцидент у соцмережі повідомив місцевий новинний профіль "Файний Тернопіль", передають Патріоти України.

"У селі Настасів Тернопільської області троє неповнолітніх зґвалтували 13-річну дівчинку. Наші підписники повідомляють, що хлопці у віці 14-16 років – двоє з с. Лучка та один з с. Воля – прийшли в гості до трьох дівчат з с. Настасів, де відпочивали на місцевому ставку. Після розпитого алкоголю, вони зґвалтували одну з дівчат. Постраждала – у реанімації", – йдеться у повідомленні.

У секторі громадських зв’язків Головного управління Національної поліції у Тернопільській області підтвердили, що в одному з сіл поблизу Тернополя ввечері 24 липня зґвалтували неповнолітню. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України.

За даними правоохоронців, особу підозрюваного вже встановили, йому оголошено про підозру. Сьогодні Тернопільський міськрайсуд обере підозрюваному запобіжний захід.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...