Постраждала втратила передні зуби та не зможе сама народжувати: Колишня головлікар СЕС Києва відмовляється платити компенсацію дівчині, яку переїхала (фото)

Мешканка Києва Наталія Дика каже, що дивом вижила в ДТП у центрі міста, яка ще 1 травня сталася за участю Nissan Juke. За словами дівчини, її збила 73-річна колишня головна санлікарка столиці Ірина Козлова. Після аварії водійка відмовилася зустрічатися з потерпілою і платити їй будь-яку компенсацію. А сама Наталя внаслідок аварії втратила зуби, а також не зможе тепер самостійно народжувати. Детальніше про це читайте в матеріалі, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

Наталія Дика насилу переживає наслідки аварії на перехресті вулиць Саксаганського та Антоновича. Судячи з опублікованого відео, вона переходила дорогу на зелений сигнал світлофора на пішохідному переході. В цей час із боку вулиці Саксаганського виїхав Nissan Juke, збив дівчину, а потім вона опинилася під колесами авто. Водійка проїхала по ній як передніми, так і задніми колесами, а зупинилася лише через кілька метрів.

"Я сама думаю, що це чудо, що я вижила. Однак окрім того, що у мене вибито п'ять передніх зубів, пошкоджено ясна, мені прийшли результати МРТ. Виявляється, у мене увігнутий куприк і, найімовірніше, самостійно я народжувати вже не зможу, тільки за допомогою кесаревого розтину", – засмучується дівчина.

За її словами, зараз вона відчуває психологічні проблеми. "Сльози, закритість від усього, що відбувається. Мені це зовсім не властиво. Психіка розхитана через те, що зараз відбувається", – говорить Наталя.

На тілі садна і гематоми

Дика розповідає: того дня після аварії, коли Ірина вийшла з машини, вона сказала, що їхала на дачу. "І додала, що, напевно, їй не варто було в такому віці сідати за кермо. Вона була адекватна, розуміла, що відбувається. Коли на місце приїхала моя мама, вона по доброті душевній запропонувала водійці валокордин. На що та відповіла, мовляв, ні-ні, мені ж зараз їхати на огляд. А через чотири години, коли поліція закінчила оформлення ДТП, Козлова просто сіла за кермо свого авто і поїхала далі. Виходить, у неї не забрали прав", – дивується Наталя.

Наталя опублікувала всі подробиці та відео ДТП на своїй сторінці у Facebook, де розповіла, що Козлова відмовляється зустрічатися з нею і не хоче компенсувати збитки. Але винуватиця аварії, як і її онук Дмитро Чащевий, який є адвокатом, заблокували постраждалу.

"Пізніше вона надіслала мені повідомлення, в якому йшлося, що вона разом з адвокатом готова зустрітися зі мною після 20 травня, і щоб я теж була з адвокатом. Я готова до зустрічі", – каже Наталя.

Журналісти спробували додзвонитися до Чащевого, однак за вказаним у Реєстрі адвокатів номером телефону дзвінки скидаються. У його адвокатській конторі нам пообіцяли передати прохання зв'язатися з нами. Також через месенджер у Facebook запропонували самій Ірині Козловій прокоментувати ситуацію з ДТП. Поки вона не відповіла.

У поліції Голосіївського району Києва нам повідомили, що справу щодо цієї аварії відкрито за ч.1 ст. 286 КК України. Якщо провину буде доведено, то водієві загрожує до трьох років позбавлення волі з позбавленням водійських прав на цей же строк. Зараз тривають експертизи.

Джерело: Обозреватель

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...