Постраждала звернулась у поліцію: У Харкові пацієнтці ампутували груди, хоча вона згоди не давала

У Харкові жінці ампутували праві груди лікарі, хоча повинні були витягти тільки невелику частину молочної залози. Про подробиці скандалу розповіли в сюжеті каналу "Україна 24", передають Патріоти України.

Як все почалося

Три роки тому лікарі підозрювали у Олени Карманової злоякісну пухлину. Для точного діагнозу медики запропонували жінці нескладну операцію з вилучення фрагмента молочної залози для перевірки на гістологію. Коли операція закінчилася Олени не виявила у себе одну з грудей. Вона була в стані шоку.

"Мені вже було настільки страшно, що я погодилася. Коли я прийшла в себе після наркозу, перше питання я задала медсестрам, чи на місці мої груди. Почула відповідь, у мене почалася істерика і шок, адже я не давала згоди на таке", – розповіла Олена.

Що кажуть лікарі

Медики стверджують, що озвучили Олені точний діагноз, але вона в нього не повірила. Єдине - хірург не зробив запис після видалення грудей. Пацієнтка після операції звернулася в поліцію, там порушили кримінальну справу про неналежне виконання обов'язків хірургами.

Олена звернулася до суду і має намір отримати відшкодування моральної шкоди – 5 мільйонів гривень. На ці гроші вона хоче зробити операцію з відновлення грудей.

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...