Постраждалі лежали на дорозі: П'яний чоловік влаштував страшну ДТП на перехресті в Києві (фото, відео)

В результаті аварії один з автомобілів збив людей, які або переходили дорогу, або чекали на світлофорі.

На місці ДТП у Києві. Фото: соцмережі.

У Києві відбулося жорстке ДТП на перехресті вулиць Саксаганського і Льва Толстого: у результаті аварії розбиті три авто, а також постраждали люди, що знаходилися на тротуарі. Про аварію пишуть в соцмережах очевидці, передають Патріоти України.

За даними очевидців, водій Range Rover (номер держреєстрації BH7777CX) в момент ДТП перебував у стані алкогольного сп'яніння. Після ДТП він вийшов з авто і сів на тротуарі, закривши голову рушником.

Тим часом на місце аварії прибув чоловік, який стверджує, що за кермом був саме він, хоча очевидці це заперечують.

В результаті ДТП були розбиті Range Rover, Tesla і ще один невстановлений автомобіль.

Судячи з усього, в результаті аварії один з автомобілів збив людей, які або переходили дорогу, або чекали на світлофорі. Про це можна стверджувати виходячи з того, що постраждалі лежать на тротуарі.

Повідомляється, що як мінімум двоє людей госпіталізовані у важкому стані. На місці аварії працювали дві карети швидкої. Про те, що саме сталося на дорозі, поки невідомо.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...