Постраждалі, погроми та військова техніка: На ринку "Столичний" сталися сутички (відео)

У Києві на територію ринку "Столичний" увірвалися невідомі люди в балаклавах, камуфляжі та бронежилетах зі зброєю, які також привезли з собою бронетехніку - БРТ. "Тітушки" перекрили входи та виходи на базарі, який є одним з найбільших у столиці. Про інцидент 3 червня повідомили на сайті ринку "Столичний", передають Патріоти України.

За даними адміністрації оптового ринку сільськогосподарської продукції, з ранку почалася спроба силового рейдерського захоплення. Невідомі в балаклавах, з білими і жовтими стрічками на руці, не пускали відвідувачів на ринок (розташований на Великій Окружній 110а), і відмовлялися представлятися, нічого не пояснювали.

Робота базару була припинена. У мережі повідомляють, що продавці стали самостійно виносити свій товар з павільйонів. Також в коментарях пишуть про звуки вибуху піротехніки, які чутні на території ринку. Деяка продукція продавців виявилася сильно пошкоджена - її розтрощили нападники кувалдами, битами та сокирами.

На місце прибули правоохоронці, які оточили торговий павільйон "Овочі - фрукти", щоб убезпечити фермерів від "тітушок". Після появи спецназу поліції та Нацгвардії невідомі озброєні люди почали поступово залишати територію приміщення.

Ближче до третьої години дня входи на ринок для відвідувачів знову відкрили (перекритий тільки один павільйон "Овочі - фрукти", а ще два оточили нацгвардійці), пише "Україна 24".

Всередині продовжують перебувати "тітушки", які пізніше назвали себе представниками охоронних фірм. Поліція перевіряє їх ліцензії. За словами правоохоронців, 3 співробітники постраждали.

"Там знаходилася приватна охорона, яка намагалася змінити фізично іншу приватну охорону. Вже тривалий період відбувається суперечка між суб'єктами господарювання щодо власності на цю адміністративну будівлю, тому і відбуваються такі конфлікти", - розповів начальник Головного управління Нацполіції в Києві Андрій Нєбитов.

За словами юриста, сьогоднішня ситуація відбувається на грунті права власності, і конфлікт має юридичний характер. На місці працюють слідчі, вони збирають документи, факти проникнення, спілкуються з працівниками ринку.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...