"Постраждалому мало б бути соромно": У Вінниці "герой паркування" жорстко віддухопелив чоловіка, але історія на цьому не закінчилася (відео)

У Вінниці "герой паркування" поставив свій автомобіль на газон, після чого від перехожого йому надійшло зауваження. Водій вибіг з машини і почав бити ногами чоловіка. Відео нападу опублікували на сторінці "Зупини Лося" на Facebook, передають Патріоти України.

На сторінці написали, що країна повинна знати своїх "героїв" в обличчя. Але як виявилося, не все так просто в цій історії. Пізніше з'ясувалося, що порушник підкупив чоловіка, сплативши йому в сервісі ремонт телефону. Чоловік, який зробив йому зауваження, - погодився врегулювати конфлікт мирно. Незважаючи на своє побиття він потиснув руку "герою паркування".

Більш того, учасники конфлікту записали відео, на якому розповіли, що залагодили суперечку мирно.

В коментарях українці не зрозуміли, чому чоловік, якого побили, погодився улагодити все мирно.

  • Як би ця ситуація була в європейській країні, то б прийшлось йому і продати автівку. А так і будемо жити до тих пір в бідноті поки люба с... зможе підняти на тебе руку, а тім паче ногу.
  • Краще таких конфліктів не допускати. Ну припаркувався х*рово, ну нікого зауваження, то від'їдь.. просто цьому водію пощастило, що він не натрапив на когось більш буйного із пістолетом.
  • Дешево! Мав би відповісти за законом.
  • Жахливо, сором.Я б йому такого не пробачила, отримати стільки разів поджопник. Так його принижував, ковбасив як непотріб, а той ручку потиснув.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...