Постраждали багато людей: У Черкасах тролейбус наїхав на пішоходів (фото, відео)

У Черкасах 8 травня сталася дорожньо-транспортна аварія. Там тролейбус не пропустив автомобіль Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), вдарився, перевернув авто і сам проїхав пів квартала по тротуару. Про це розповіли у поліції Черкаської області, передають Патріоти України.

ДТП трапилася на перехресті бульвару Шевченка та вулиці Небесної Сотні. На місці працюють правоохоронці, які встановлюють можливі причини аварії. Момент жахливої аварії потрапив на камеру, передає Телеграм-канал "ТРУХА Черкаси".

За повідомленням "Суспільне. Черкаси" із посиланням на свідчення очевидців аварії, тролейбус не загальмував і внаслідок зіткнення виїхав на тротуар, проїхавши по ньому майже квартал. На своєму шляху він зніс дорожні знаки та пошкодив світлофор.

Наразі відомо про 14 постраждалих, серед них — 3 дитини та 4 працівники ДСНС. Їхньому життю нічого не загрожує. За інформацією очевидців аварії, водію стало погано. "Він врізався в пожежну машину, нас всіх підкинуло, через декілька секунд почало трусити, ми на тротуар виїхали, і так метрів 50-100 проїхали, тролейбус зупинився, двері відчинились. Через хвилини 2 було вже 5 карет швидкої, є декілька потерпілих, в одної бабусі кров з лоба шла, водія прижало в сідушку, його витягували 3 чоловіка, здається всі живі", — кажуть пасажири.

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс прокоментував перемогу Усика

неділя, 19 травень 2024, 23:55

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс привітав Олександра Усика з перемогою над Тайсоном Ф’юрі. Відповідний текст він написав у соцмережі Х, передають Патріоти України. «Сьогодні ввечері ми стали свідками приголомшливого бою і твору історії. Я ради...

Оце так: Відому тенісистку звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли

неділя, 19 травень 2024, 23:01

Колишню італійську тенісистку Камілу Джорджі, яка завершила кар'єру в травні цього року, звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли у Флоренції. Про це повідомляє Corriere della Sera, передають Патріоти України. За інформацією видання...