Постраждали десятки людей: У німецькому Ессені сирієць влаштував серію підпалів

У суботу, 28 вересня, у німецькому місті Ессен поліція заарештувала сирійця за підозрою в підпалі двох будинків, внаслідок чого постраждали близько 30 людей. Про це повідомляє DW, передають Патріоти України.

Поліція вважає, що 41-річний сирієць також причетний до ДТП із фургоном, який врізався у два магазини. Правоохоронці не можуть надати детальну інформацію про особу підозрюваного або його мотиви.

За їхніми даними, пожежі сталися одразу у двох будинках, що викликало широкомасштабне реагування з боку екстрених служб. Постраждалі отримали медичну допомогу, а деякі з них були госпіталізовані. Серед 8 серйозно постраждалих дітей - 2 малюків, стан яких залишається критичним через вдихання диму, повідомили в пожежній бригаді.

Речник поліції відмовився коментувати повідомлення про те, що чоловік також погрожував комусь ножем і мачете. ЗМІ поінформували, що через пожежі постраждала 31 людина, більшість отримали опіки. Також повідомляли про те, що чоловік бігав містом із мачете, а затримали його у дворі одного з магазинів.

Що буде, якщо поштою прийшла повістка і людина не з’явиться до ТЦК - пояснення

неділя, 29 вересень 2024, 17:43

Повістка вважається врученою, якщо її отримано, відмовлено від отримання або адресат відсутній за місцем проживання, передають Патріоти України. Спосіб отримання повісток до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) зазн...

В Україні побачили надпотужний 800-сильний "Гелендваген" для бездоріжжя (фото)

неділя, 29 вересень 2024, 16:52

У Києві помітили новий Brabus 800 4×4². Надпотужний варіант "Гелендвагена" призначений для бездоріжжя. Світлини авто опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram, передають Патріоти України. Позашляховик Brabus 800 4×4² створений на базі екстр...