Постраждали діти: У Харкові син мільйонера Фельдмана потрапив у ДТП (відео)

У Харкові сталася ДТП за участю сина мільйонера Олександра Фельдмана. Внаслідок зіткнення постраждали двоє його дітей. Про це він повідомив в своєму Instagram, опублікувавши відповідне відео в Сторіс, передають Патріоти України.

Водночас місцевий Telegram-канал "Веха" пише, що в лікарню потрапили жінка і її дитина, які перебували у іншому автомобілі. Аварія трапилася 1 липня на проспекті Науки. Зіткнулися позашляховики BMW і Range Rover. За кермом останнього був Фельдман-молодший.

Син нардепа уточнив, що одного з його дітей разом з нянею направили до медичного закладу. Також він зазначив, що пошкодив плече і отримав синяк під час ДТП.

Він запевнив, що був тверезий і не винен в аварії, а також додав, що відправився разом з поліцією на огляд. Раніше в соціальних мережах з'явилася інформація, що чоловік нібито був в стані сп'яніння.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...